GALLERY 62 Synergy

Led Lamp, wijnkoeler en Bluetooth Speaker
 

Synergy is een reeks van led vloerlampen (S, M of L) die tegelijk ook bluetooth speaker en wijnkoeler zijn.
Het ingenieus ontworpen Deense design herbergt een high quality sound system dat tegelijk ook sfeerlicht geeft en beschikt over een compartiment dat kan dienst doen als bloemenvaas of -gevuld met ijs - als wijnkoeler. Het maakt de Synergy tot een heel bijzondere huisgenoot, een briljante metgezel voor elke gelegenheid, zowel binnenshuis als buiten op het terras of in de tuin. Geniet overal waar je wil van gezellig sfeerlicht en stream je favoriete muziek vanaf je smartphone naar de ingebouwde speaker. De Synergie wordt geproduceerd in high-end top-materialen en beschikt over een lederen handvat en mooie afwerking in aluminium.

GALLERY 62 fatboy

Verwisselbare lampenkapjes

Fatboy is een Nederlands design merk. De collectie is uitgegroeid tot meer dan de zitzak. Van lampen en vloerkleden tot lounge meubelen en parasols.

De lampen zijn zeer geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Stijlvol en stevig dankzij bijzonder materiaal. 

De witte lamp brengt de juiste hoeveelheid licht in de duisternis en tot 24 uur lang. Multifunctioneel, sfeervol én oplaadbaar.  

 

Maak van de Edison the Petit lamp een unieke lamp.

Het kan met deze verwisselbare en draagbare lampenkapjes. Cooper Cappies zijn vernieuwend, fris en modern. De kleine lampenkappen zijn er voor elke omgeving, situatie en gemoedstoestand. Kleed de lamp en verfraai uw interieur met de Cooper Cappies.

GALLERY 62 Actie

Multisol

Horren

  • Op maat gemaakt

  • Verschillende soorten mogelijkheden

  • Wisselende kortingsacties

Noorderstraat 9a 2921 AK Krimpen a/d IJssel

Tel: 010 31 63 629

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon