top of page
creative lab.png

GALLERY 62 Dealer van Creative lab Amsterdam

Creative Lab Amsterdam is gestart in 2016. Met zijn originele ontwerpen, elegante prints, krachtige kleuren, creatieve druktechnieken en het gebruik van hoogwaardige materialen heeft Creative Lab Amsterdam een sterke marktpositie en trouwe klantenkring verworven.

De ontwerpen van Creative Lab Amsterdam zijn gebaseerd op emoties. De ontwerpen brengen energie en vreugde. De keuze voor een specifiek behangontwerp bepaalt bijvoorbeeld grotendeels de sfeer in een ruimte.

GALLERY 62 Mart Visser gordijnen

De unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu.

 

Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. 

2018.08.20_martvisser_headlam_403_a_gezicht_2_a.jpg

GALLERY 62 Synergy

Led Lamp, wijnkoeler en Bluetooth Speaker
 

Synergy is een reeks van led vloerlampen (S, M of L) die tegelijk ook bluetooth speaker en wijnkoeler zijn.
Het ingenieus ontworpen Deense design herbergt een high quality sound system dat tegelijk ook sfeerlicht geeft en beschikt over een compartiment dat kan dienst doen als bloemenvaas of -gevuld met ijs - als wijnkoeler. Het maakt de Synergy tot een heel bijzondere huisgenoot, een briljante metgezel voor elke gelegenheid, zowel binnenshuis als buiten op het terras of in de tuin. Geniet overal waar je wil van gezellig sfeerlicht en stream je favoriete muziek vanaf je smartphone naar de ingebouwde speaker. De Synergie wordt geproduceerd in high-end top-materialen en beschikt over een lederen handvat en mooie afwerking in aluminium.

bottom of page