creative lab.png

GALLERY 62 Dealer van Creative lab Amsterdam

Creative Lab Amsterdam is gestart in 2016. Met zijn originele ontwerpen, elegante prints, krachtige kleuren, creatieve druktechnieken en het gebruik van hoogwaardige materialen heeft Creative Lab Amsterdam een sterke marktpositie en trouwe klantenkring verworven.

De ontwerpen van Creative Lab Amsterdam zijn gebaseerd op emoties. De ontwerpen brengen energie en vreugde. De keuze voor een specifiek behangontwerp bepaalt bijvoorbeeld grotendeels de sfeer in een ruimte.

Kopie van DUETTE.png

GALLERY 62  kortingsactie binnenzonwering

Ontvang nu 15% korting op het materiaal van alle soorten binnenzonwering, denk hierbij aan horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, duettes, plissé gordijnen, rolgordijnen en duo rolgordijnen.

Knit Factory Banner website.png

GALLERY 62 Knit Factory

100% Hollands breiwerk

De woonaccessoires en interieurproducten van Knit Factory worden stuk voor stuk ontworpen én ambachtelijk geproduceerd in Nederland. 

Het handelsmerk van Knit Factory is absoluut de unieke combinatie van breiwerk en stof. Warm, huiselijk, zacht en uniek!

Breiwerk is weer helemaal terug, maar eigenlijk nooit weggeweest. Bij Knit Factory weten ze al sinds 1982 dat het combineren van stof en breiwerk tot bijzondere en originele woonproducten leidt.

GALLERY 62 Synergy

Led Lamp, wijnkoeler en Bluetooth Speaker
 

Synergy is een reeks van led vloerlampen (S, M of L) die tegelijk ook bluetooth speaker en wijnkoeler zijn.
Het ingenieus ontworpen Deense design herbergt een high quality sound system dat tegelijk ook sfeerlicht geeft en beschikt over een compartiment dat kan dienst doen als bloemenvaas of -gevuld met ijs - als wijnkoeler. Het maakt de Synergy tot een heel bijzondere huisgenoot, een briljante metgezel voor elke gelegenheid, zowel binnenshuis als buiten op het terras of in de tuin. Geniet overal waar je wil van gezellig sfeerlicht en stream je favoriete muziek vanaf je smartphone naar de ingebouwde speaker. De Synergie wordt geproduceerd in high-end top-materialen en beschikt over een lederen handvat en mooie afwerking in aluminium.

GALLERY 62 Fatboy

Verwisselbare lampenkapjes

Fatboy is een Nederlands design merk. De collectie is uitgegroeid tot meer dan de zitzak. Van lampen en vloerkleden tot lounge meubelen en parasols.

De lampen zijn zeer geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Stijlvol en stevig dankzij bijzonder materiaal. 

De witte lamp brengt de juiste hoeveelheid licht in de duisternis en tot 24 uur lang. Multifunctioneel, sfeervol én oplaadbaar.  

 

Maak van de Edison the Petit lamp een unieke lamp.

Het kan met deze verwisselbare en draagbare lampenkapjes. Cooper Cappies zijn vernieuwend, fris en modern. De kleine lampenkappen zijn er voor elke omgeving, situatie en gemoedstoestand. Kleed de lamp en verfraai uw interieur met de Cooper Cappies.

GALLERY 62 Actie

Multisol binnenzonwering

houten jaloezie multisol.jpg
  • Op maat gemaakt

  • Verschillende soorten mogelijkheden

  • Wisselende kortingsacties