WOONACCESSOIRES

knitfactory_edited.jpg

Knit Factory, kussens en plaids 

Knit Factory is een Nederlands merk dat staat voor duurzame en kwalitatieve interieurproducten. Van de kleuren tot en met de materialen; alles is natuurlijk en duurzaam. 

Synergy.jpg

Synergy Led Lamp, wijnkoeler en Bluetooth Speaker

Het ingenieus ontworpen Deense design van Synergy herbergt een high quality sound system dat tegelijk ook sfeerlicht geeft en beschikt over een compartiment dat kan dienst doen als bloemenvaas of -gevuld met ijs - als wijnkoeler. 

fatboy lamp Edison the Petit 1.jpg

Fatboy is een Nederlands design merk. De collectie is uitgegroeid tot meer dan de zitzak. Van lampen en vloerkleden tot lounge meubelen en parasols. De lampen zijn zeer geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Stijlvol en stevig dankzij bijzonder materiaal. De witte lamp brengt de juiste hoeveelheid licht in de duisternis en tot 24 uur lang. Multifunctioneel, sfeervol én oplaadbaar.  

BCiW_NZCMAA40KZ.jpg

Authentic Models Inc. is een groothandel in luxe thema-accessoires en -meubelen en authentieke replica’s van antieke objecten. De artikelen zijn geïnspireerd op het thema ‘klassieke reizen’ en het bijbehorende avontuurlijke gevoel van destijds. 
De producten van AM worden met aandacht voor kwaliteit en details vervaardigd.