top of page

VLOEREN

lifestyle-interior by headlam PVC visgra

PVC

PVC-vloeren hebben de uitstraling van een houten of stenen vloer, maar de gebruiksvriendelijkheid van kunststof. Het is zeer geschikt voor vloerverwarming en bovendien gemakkelijk schoon te houden. Vanwege zijn duurzame en kleurvaste kwaliteit, is PVC bij uitstek geschikt voor intensief belopen ruimtes. 

laminaat.jpg

Laminaat

Dankzij het gebruik van oppervlaktestructuren en dessins is het laminaat van tegenwoordig bijna niet van echt hout te onderscheiden. Hierdoor ziet de vloer er natuurlijk uit. Ook met een tegel- of ander motief te verkrijgen. Laminaat is sterk, slijtvast en gemakkelijk schoon te houden; ideaal dus voor zwaar huishoudelijk gebruik.

TAPIJT lifestyle.jpg

Tapijt

Tapijt geeft je interieur een warme en chique uitstraling. Het maakt de akoestiek in een kamer voller en natuurlijker. Tapijt is comfortabel, isolerend én goed voor de luchtkwaliteit in huis. In ruimtes met zachte vloerbedekking zweven namelijk 50% minder stofdeeltjes. 
Er is veel keuze in tapijt; hoog- en laagpolig, frisé of bouclé. In moderne kleuren en met trendy dessins.   

parket.jpg

Vinyl

Vinyl is een vloer van kunststof, met een sterke toplaag, die geschikt is voor elke kamer. Vinylvloeren zijn voorzien van een waterdichte, beschermende coating die vlekken voorkomt en het afnemen van vuil en stof gemakkelijk maakt. Er is keuze uit tegels, stroken of kamerbreed. Kamerbreed vinyl is vier meter breed en kan tot veertig vierkante meter naadloos worden gelegd. 

dessokleed-600x336.jpg

Karpetten 

Karpetten zijn, zeker in combinatie met een harde vloer, een blikvanger in je huis. Een vloerkleed heeft ook een verbindende factor. Losse meubelstukken vormen samen op een vloerkleed één geheel. Karpetten zijn er in veel soorten en maten, kant-en-klaar maar ook op maat te laten maken. Ook zijn er verschillende afwerkmogelijkheden, met mooie biezen van suède, leer of linnen.

bottom of page